Hogyan dolgozunk?

Egyedi bútorok

Ha ráuntál a régi bútoraidra, elhasználódtak vagy praktikusabb darabokat szeretnél, akkor készíttess egyedi bútorokat.

Miért jó az egyedi bútor?

  • Szükségletedhez igazodik
  • Jobb helykihasználtság, praktikus ötletek
  • Kompromisszum mentes megoldások
  • Egyéni elképzelések megvalósítása
  • Hosszabban tartó minőség

Konyhabútor:

A konyha a családi élet fontos színtere. Éppen ezért elengedhetetlennek tartjuk konyhabútorok esetében a helyszín felmérést és tervezést. Ahhoz, hogy a legpraktikusabb és funkcionálisan is jól működő bútort készítsünk Neked, tudnunk kell például, hogy milyen beépített gépeket szeretnél, milyen eszközöket használsz a leggyakrabban. A színvilág és a megfelelő faanyag kiválasztása is része a tervezésnek. Kizárólag minőségi faanyagokkal és vasalotokkal dolgozunk.

Nappali bútor, könyvespolc, dohányzóasztal:

A konyha után a második legfontosabb élettér a nappali. Itt sok időt tölt a család, szeretjük, ha kényelmes és vendégek fogadására is alkalmas. A lehetősége száma szinte végtelen, hogy saját stílusunkra formáljuk ezt a szobát. Ha nemcsak egyedi nappali bútort, de könyvespolcot vagy dohányzóasztalt is szeretnél, keress miket!

Hálószobabútor, gardrób:

Egy fárasztó munkanap után jól eshet picit elvonulni a hálószobába egy kis pihenésre. Ha szeretnél egy harmonikus és praktikus hálószobát, ahol a gardróbban a ruháid és kényelmesen elférnek, keress minket bátran.

Fürdőszobabútor:

Az egyedi bútorok előnyei a fürdőszobánál is jól jöhetnek. Nagyobb fürdőhelység esetében azért, hogy a család minden tagjának igényeit kielégítse, kis fürdő esetén pedig a praktikum és a helykihasználtság a legfontosabb.
A fent említett bútorok mellett vállaljuk még egyedi ajtók, előszobabútorok, lépcsők és irodabútorok elkészítését is.

Kérjen ajánlatot!

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Írjon üzenetet vagy hívjon fel!