Házvásárláshoz szaktanácsadás

Előbb vagy utóbb minden család életében elérkezik a pillanat, amikor úgy döntenek, hogy a társasházi lakásból szeretnének kiköltözni egy kényelmes, kertes családi házba. A jövendőbeli otthonnal kapcsolatos kritériumokat általában könnyen meg tudjuk határozni (pl. hány szobát szeretnénk, hány fürdőszobát, emeletes vagy földszintes legyen, mekkora legyen a kert stb.), viszont vannak/ lehetnek olyan rejtett adottságok, amelyekre -mi laikusként- nem is gondolunk, de a későbbiekben fontos lehet. Ezekre érdemes figyelni, hogy utólag ne érjen minket meglepetés.

Tekintve, hogy a házvásárlás anyagi szempontból is egy igen komoly döntés, érdemes szakember segítségét kérni mielőtt kiválasztjuk új otthonunkat.

Miben segít a szaktanácsadás?

Elsődleges célunk az, hogy ügyfeleink a kiválasztott ingatlannal kapcsolatban megkapjanak minden olyan információt, ami a ház szerkezeti, műszaki és statikai állapotát mutatja. Ez a szolgáltatás abban az esetben is hasznos lehet, ha a házat szeretnénk átalakítani. Így képet kapunk arról is, hogy milyen lehetőségeink vannak és annak milyen az anyagi vonzata.

Hogyan zajlik a szaktanácsadás?

N

Telefonos egyeztetés

Telefonon leegyeztetjük, hogy pontosan melyek lesznek a szaktanácsadás szempontjai (pl. amennyiben átalakítás is szeretne, így azokra az opciókra is külön figyelünk a szemle során).

N

Személyes találkozó

Személyesen találkozunk a megvásárolni kívánt háznál, melyet kívül és belül is átvizsgálunk. Itt fény derülhet a falak állapotára (esetleges vizesedés megállapítása), tetőszerkezet állapotára, elektromos rendszer állapotára.

N

Szakvélemény

A szemle alapján elkészül a szakvélemény

Amennyiben úgy érzed megtaláltad álmaid otthonát, de szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a ház valóban megfelelő állapotban van mind szerkezetileg, mind műszakilag, akkor kér szaktanácsadás időpontot. Spórold meg az esetleges későbbi kellemetlenségeket, legyél tudatos vásárló és nézd meg, mire költöd a pénzed.