Hogyan dolgozunk?

Pontosan érkezünk

A munkákat akkor kezdjük el, amikorra megbeszéltük az időpontot. Mindenki ideje drága, ezért a pontos kezdés nekünk ugyanúgy fontos, mint ügyfelünknek.

Optimális megoldások

Tekintettel több éves szakmai múltunkra nem csak elvégezzük a megrendelő által kért munkát, hanem felhívjuk figyelmét az elképzelései esetleges veszélyeire, hátrányaira, javaslatokat teszünk a legoptimálisabb, legkorszerűbb és legidőtállóbb kivitelezésre. A tapasztalat az, hogy a megrendelők elképzelései nem mindig találkoznak a megvalósíthatósággal, ezért mi azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Egyedi árajánlat

Minden esetben részletes, egyedi árajánlatot készítünk. Ez tartalmazza a felhasznált anyagok költségeit és az elvégzett munkák díját. Komplettebb kivitelezés esetén többlépcsős árajánlatot adunk, munkafolyamatonként való lebontásban. Például: festés külön, burkolás külön, takarítás külön. Minőségi okok miatt a felhasznált anyagok márkáját mi határozzuk meg.

Elvégezzük a munkát

Nem csak elvállaljuk, de el is végezzük a munkát. Csak olyan megbízást vállalunk el, amit be is fejezünk

Megbízhatóság/elérhetőség

Hívj minket nyugodtan, ha bármilyen kérdésed van a munkálatokkal kapcsolatban vagy, ha esetleg bizonytalan vagy valamiben. Garantáljuk, hogy elérhetőek leszünk.

Csapatmunka

Fontosnak tartjuk, hogy jó partneri viszonyt alakítsunk ki megrendelőinkkel, mivel az ő közreműködésük is szükséges ahhoz, hogy mi jól tudjuk végezni a munkánkat. Gondolunkk itt például a pontos kezdés feltételeinek megteremtésére, valamint a kölcsönös emberi tiszteletre.